Pannenkoekboerderij Steenwijk gordijn

Feesten & Partijen

Een zaal huren met een gezellige authentieke sfeer? Bij onze boerderij aan de rand van Steenwijk kun je onze gezellige achterzaal afhuren. Het oude gedeelte van onze boerderij is een toplocatie met plaats tot 100 personen. De ideale locatie voor elke gelegenheid. In alle rust genieten in een ruimte alleen voor genodigden aan de rand van Steenwijk.

In onze ruime zaal ontdek je de inrichting van een oude boerderij, een eigentijdse uitstraling en voorzien van alle gewenste gemakken. Via de ruime bar serveren wij alle aanwezige dranken. Onze geluidsinstallatie is geschikt voor diverse doeleinden en indien gewenst kan er gebruik worden gemaakt van onze beamer. Zo is de zaal geschikt voor feesten, partijen, bijeenkomsten, vergaderingen, kinderfeestjes, bruiloften en nog veel meer.

Een zaal waar je kunt genieten van een ongedwongen sfeer, alle gemakken en van goed gezelschap. Wij kunnen de zaal compleet naar wens inrichten. Zo hebben we verschillende gezellige zitjes om gezellig te tafelen. Genieten van goed gezelschap met alle gemakken in de buurt. Dat is waar wij voor staan. Onze achterzaal verhuren wij tegen een betaalbare prijs van €50,- per dagdeel.

Pannenkoekboerderij Steenwijk feesten partijen
Pannenkoekboerderij Steenwijk pannenkoek

Pannenkoekbuffet & à la carte buffet

Lekker eten vinden wij belangrijk bij Pannenkoekboerderij Steenwijk. Een bijeenkomst is nooit compleet zonder een hapje en een drankje. Dankzij onze bar geniet je van de lekkerste verfrissende drankjes en wij serveren onze heerlijke pannenkoeken uiteraard ook in buffetvorm. Zo kan een gezelschap ook proeven van diverse pannenkoeken en genieten van de veelzijdige smaken. Pannenkoeken zijn een feestje in onze pannenkoekboerderij.

Kinderfeestjes

Kom gezellig je kinderfeestje vieren bij Pannenkoekenboerderij Steenwijk! Samen met je vrienden en vriendinnen pannenkoeken eten. Als toetje krijgen jullie een verrassing! Buiten is er een grote buitenspeeltuin en zijn er genoeg diertjes om mee te knuffelen.

Jij bent jarig en wij zorgen ervoor dat het een mega verjaardagsfeestje gaat worden!

Pannenkoekboerderij Steenwijk dieren
Pannenkoekboerderij Steenwijk pand

Offerte zaalverhuur aanvragen

Wil je meer informatie over het afhuren van onze achterzaal of het geven van feestjes, wil je een offerte ontvangen of eens een kijkje komen nemen? Bel of mail ons, of vul hier het contactformulier in, dan nemen we contact op met jou. In een persoonlijk gesprek vertellen wij je graag de mogelijkheden, brengen wij je wensen in kaart en geven wij een passende offerte.