Pannenkoekboerderij Steenwijk gordijn

Buffetten

Pannenkoekboerderij Steenwijk is een gezellig familierestaurant gerund door de familie Dijkema. Wij zijn gevestigd in voormalig café Sportlust wat staat voor sporthistorie, sfeer en authentieke gezelligheid. Het restaurant is oud Hollands ingericht met een moderne inslag, er is ruime parkeergelegenheid, een speeltuin en een zonnig terras.

Pannenkoekbuffet

Een uitgebreid lopend buffet met diverse heerlijke soorten beleg voor je pannenkoek. Je kunt tijdens dit buffet onbeperkt combineren en genieten met de pannenkoeken. Tijdens dit buffet heb je de keuze uit verschillende soorten warm/koud beleg voor je pannenkoek. De pannenkoeken worden steeds bijgevuld zodat je altijd kan genieten van verse en warme pannenkoeken. Het pannenkoekbuffet Volendam bied je een uitgebreid pakket aan beleg, zowel warm als koud. Het pannenkoekbuffet Gouda bied je de mogelijkheid om bijna alle soorten pannenkoeken die wij op de kaart aanbieden onbeperkt zelf te maken. Beide buffetten zijn uit te breiden met een dessertbuffet na.

Pannenkoekboerderij Steenwijk pannenkoek

Pannenkoekbuffet Volendam

met stroop, poedersuiker en basterdsuiker op tafel

Zoet

Hartig

Pannenkoekbuffet Gouda

met stroop, poedersuiker en basterdsuiker op tafel

Zoet

Hartig

Pannenkoekboerderij Steenwijk menukaart

Warm/koud buffetten

Naast onze pannenkoekbuffetten bieden wij ook warm/koud buffetten aan. Deze buffetten bestaan uit 200gr vlees per persoon en kunnen geheel naar wens worden ingevuld. De buffetten zijn uit te breiden met een dessertbuffet na.

Warm/koud buffet standaard

Warm/koud buffet deluxe

Dessertbuffet & all-in arrangementen

Onze buffetten zijn uit te breiden met een heerlijk dessertbuffet of een all-in-drink arrangement.

Dessertbuffet

Onbeperkt gebak

All-in-drink

Wil je meer informatie over de mogelijkheden omtrent buffetten? Neem dan contact met ons op.